Milko Zonneveld

In 1986 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Tijdens de opleiding geïnteresseerd geraakt in de complexiteit van het menselijk bewegen. Direct aansluitend de opleiding tot manueel therapeut volgen was een logische vervolg stap. De volgende stap was het starten van een eigen praktijk in 1992, in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk.

De wens om verder te gaan is altijd aanwezig. Maar om verder te gaan moet je bewegen. De volgende stap werd de opleiding bedrijfsfysiotherapie, mede geïnspireerd door het behandelen van personen met werk gerelateerde klachten. Een kennisgebied waar tot op dat moment nog weinig expertise over was.

Het golfen begon als een hobby, maar de complexiteit van de beweging was de aanleiding tot de volgende stap. De opleiding tot golf fysiotherapeut. Eerst de opleiding BACKtoGOLF, en later via het Titleist Performance Institute (TPI).

Tijdens de opleiding BACKtoGOLF, kwamen de technieken van de manuele therapie volgens het concept van Mulligan aan bod. Voor de golfers lijkt dit een rare combinatie, maar het is echt zo. Het beheersen van het Mulligan concept was de volgende stap, met als doel de verworven kennis in te zetten om nog meer behandelmogelijkheden te kunnen bieden.

In de tussenliggende jaren zijn er nog wat kleine stapjes genomen, waaronder cursussen op het gebied van het Medical Taping concept en Triggerpoint therapie. Om mee voorop te blijven lopen zijn er in 2015 nog 2 stappen genomen. Eerst een cursus gericht op behandeling d.m.v. Shockwave en daarna een cursus gericht op de diagnostiek d.m.v. echografie MSU.

Groet, Milko

Wilt u een afspraak maken bij Milko of heeft u vragen?

Bel, WhatsApp of mail: 06-53811898, info@fysiosolutions.nl

Beatrix

In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de SUPA (Stichting Utrechtse Paramedische Academie). Na 33 jaar in Rotterdam in diverse praktijken gewerkt te hebben werk ik sinds kort bij Fysio Solutions. Ik voel me hier erg thuis en de samenwerking met Milko, Remco en Denise is erg prettig.

Inmiddels ben ik dus ruim dertig jaar werkzaam als fysiotherapeut: het mooiste vak ter wereld. In die periode heb ik m.n. patiënten met klachten van orthopedische aard en patiënten met chronische pijn constructief en adequaat kunnen behandelen. Daartoe ben ik steeds op zoek gegaan naar nieuwe inzichten en evidence based behandeltechnieken.

In de afgelopen jaren heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd. De meest aansprekende cursussen, die ik in de afgelopen 5 jaar heb gevolgd zijn: het Mulligan concept, medical taping, dry needling, perifeer arteriaal vaatlijden, fasciatherapie volgens het F.I.T. concept en echografie. Deze laatste cursus is er vooral op gericht om tot een betere diagnostiek te komen. Vooral de combinatie van fasciatherapie en dry needling geeft mij veel mogelijkheden om mensen met myofasciale klachten te behandelen.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik sinds 2005 werkzaam als auditor voor Health care auditing. In deze functie voer ik regelmatig audits uit bij fysiotherapiepraktijken. Omdat het mijn passie is mensen te begeleiden in hun eigen herstelproces ben ik sinds vorige jaar gestart met het volgen van opleidingen gericht op de communicatie. De coachopleiding Neuro Linguïstisch Programmeren Practitioner heb ik in september 2017 afgerond. Sinds vorige maand volg ik de master practitioner NLP.

Wilt u een afspraak maken bij Beatrix of heeft u vragen?

Bel of whatsapp: 06-23374259

Specialisaties:

  • Dryneedling
  • Fascia therapie
  • Perifeer arterieel vaatlijden (claudicatio, ook wel etalage benen genoemd)
  • Mulligan therapie
  • Echografie
  • Medical taping

Peter Ferket

Na in 2011 de opleiding tot fysiotherapeut te hebben afgerond bij Thim van der Laan, heb ik de jaren daarna in meerdere praktijken gewerkt om in korte tijd veel ervaring op te doen. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van voeding, revalidatie en operatieve ingrepen, om mensen wat gerichter te kunnen helpen. 

In de periode 2016-2019 heb ik de opleiding Master Manuele Therapie (SOMT) doorlopen. Deze opleiding geeft verdieping op het gebied van rug- en nekklachten vanuit een specialistische en wetenschappelijke benadering.  

Vanaf 2020 ben ik verbonden aan Fysio Solutions in de praktijk voornamelijk bezig met diagnostiek door middel van echografie en het behandelen van rug, nek en schouderklachten. In de tussentijd begeleid ik laatstejaars studenten van de hogeschool voor fysiotherapie. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Ook sporten doe ik graag met hardlopen en duiken als voornaamste hobby’s.  

 

Wilt u een afspraak maken met Peter Ferket of heeft u vragen? 

Bel of sms/whatsapp: 06-57667273 of mail peter@fysiosolutions.nl 

Aanwezig op: Maandag, dinsdag en donderdag. 

 

Specialisaties: 

* MSc Manueel therapeut 

* MSc Echografist (MSK) i.o. 

* Extended Scope Specialist (Post-Master Anderhalvelijnszorg) i.o. 

* Medical Taping 

* DAM-therapeut 

* Stage begeleider