Milko Zonneveld

In 1986 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Tijdens de opleiding geïnteresseerd geraakt in de complexiteit van het menselijk bewegen. Direct aansluitend de opleiding tot manueel therapeut volgen was een logische vervolg stap. De volgende stap was het starten van een eigen praktijk in 1992, in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk.

De wens om verder te gaan is altijd aanwezig. Maar om verder te gaan moet je bewegen. De volgende stap werd de opleiding bedrijfsfysiotherapie, mede geïnspireerd door het behandelen van personen met werk gerelateerde klachten. Een kennisgebied waar tot op dat moment nog weinig expertise over was.

Het golfen begon als een hobby, maar de complexiteit van de beweging was de aanleiding tot de volgende stap. De opleiding tot golf fysiotherapeut. Eerst de opleiding BACKtoGOLF, en later via het Titleist Performance Institute (TPI).

Tijdens de opleiding BACKtoGOLF, kwamen de technieken van de manuele therapie volgens het concept van Mulligan aan bod. Voor de golfers lijkt dit een rare combinatie, maar het is echt zo. Het beheersen van het Mulligan concept was de volgende stap, met als doel de verworven kennis in te zetten om nog meer behandelmogelijkheden te kunnen bieden.

In de tussenliggende jaren zijn er nog wat kleine stapjes genomen, waaronder cursussen op het gebied van het Medical Taping concept en Triggerpoint therapie. Om mee voorop te blijven lopen zijn er in 2015 nog 2 stappen genomen. Eerst een cursus gericht op behandeling d.m.v. Shockwave en daarna een cursus gericht op de diagnostiek d.m.v. echografie MSU.

De volgende stap wordt genomen medio december 2016. Nieuwsgierig?

U bent van harte welkom om eind december te kijken welke stap het geworden is.

Groet, Milko

Wilt u een afspraak maken bij Milko of heeft u vragen?

Bel, WhatsApp of mail: 06-53811898, info@fysiosolutions.nl

Remko Vleerlaag

Mijn naam is Remko Vleerlaag en ik ben sinds 1997 afgestudeerd fysiotherapeut en sinds 2013 werkzaam binnen fysiotherapiepraktijk Fysio Solutions.
Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik geïnfecteerd geraakt met het sportvirus. Met name duursport (schaatsen, wielrennen, hardlopen) had mijn interesse. Daaruitvolgend was ik er al snel uit: de fysiotherapie opleiding ging het worden. Hier komt bewegen, gezondheid, sport, het menselijke lichaam en blessures aan bod, iets waar ik hobbymatig al intensief en met groot plezier mee bezig was. Ik kon van mijn hobby mijn werk maken: wie wil dat nou niet?

Meteen na mijn afstuderen aan de fysiotherapie opleiding in Amsterdam ben ik manuele therapie in Amersfoort (SOMT) gaan studeren. Daarna volgden cursussen op het gebied van trainingsleer, hardlopen, looptechniek bij o.a. hockeyers, Kinesiotaping, Echografie, Shockwave, Epte, Mulligantherapie en kort geleden nog 'valpreventie en -techniek bij ouderen'. Door deze ontwikkelingen en studies is mijn aandacht en interesse steeds meer naar Spier- en Peesklachten gegaan, met name Achillespees en Hielspoor klachten (wel/niet hardloopgerelateerd). Erg breed geschoold dus, met het accent op pijnklachten van de wervelkolom en sportgerelateerde, met name hardloopgerelateerde klachten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik in mijn huidige functie binnen Fysio Solutions hardlooptrainingen en adviezen aan hardlopers op het gebied van (voorkomen van) blessures en trainingsopbouw. Mijn manier van werken karakteriseert zich in open-, eerlijk- en duidelijkheid. Door een goede communicatie en afspraken wil ik patiënten in een zo kort mogelijke tijd en op een zo makkelijk mogelijke manier helpen in zijn/haar herstel.

Wilt u een afspraak maken bij Remko of heeft u vragen?

Bel, WhatsApp of mail: 06-57667273, remko@fysiosolutions.nl

Specialisaties

 • Manuele therapie
 • Echografie
 • Shockwave/EPTE
 • Medical taping
 • Sport blessures, in het bijzonder hardloopblessures
 • Valpreventie en - techniek bij ouderen

Beatrix

In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de SUPA (Stichting Utrechtse Paramedische Academie). Na 33 jaar in Rotterdam in diverse praktijken gewerkt te hebben werk ik sinds kort bij Fysio Solutions. Ik voel me hier erg thuis en de samenwerking met Milko, Remco en Denise is erg prettig.

Inmiddels ben ik dus ruim dertig jaar werkzaam als fysiotherapeut: het mooiste vak ter wereld. In die periode heb ik m.n. patiënten met klachten van orthopedische aard en patiënten met chronische pijn constructief en adequaat kunnen behandelen. Daartoe ben ik steeds op zoek gegaan naar nieuwe inzichten en evidence based behandeltechnieken.

In de afgelopen jaren heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd. De meest aansprekende cursussen, die ik in de afgelopen 5 jaar heb gevolgd zijn: het Mulligan concept, medical taping, dry needling, perifeer arteriaal vaatlijden, fasciatherapie volgens het F.I.T. concept en echografie. Deze laatste cursus is er vooral op gericht om tot een betere diagnostiek te komen. Vooral de combinatie van fasciatherapie en dry needling geeft mij veel mogelijkheden om mensen met myofasciale klachten te behandelen.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik sinds 2005 werkzaam als auditor voor Health care auditing. In deze functie voer ik regelmatig audits uit bij fysiotherapiepraktijken. Omdat het mijn passie is mensen te begeleiden in hun eigen herstelproces ben ik sinds vorige jaar gestart met het volgen van opleidingen gericht op de communicatie. De coachopleiding Neuro Linguïstisch Programmeren Practitioner heb ik in september 2017 afgerond. Sinds vorige maand volg ik de master practitioner NLP.

Wilt u een afspraak maken bij Beatrix of heeft u vragen?

Bel of whatsapp: 06-23374259

Specialisaties:

 • Dryneedling
 • Fascia therapie
 • Perifeer arterieel vaatlijden (claudicatio, ook wel etalage benen genoemd)
 • Mulligan therapie
 • Echografie
 • Medical taping

Denise Jansen

Mijn naam is Denise Jansen. Sinds januari 2017 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam.

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie ben ik gelijk gaan werken in het Franciscus Gasthuis ziekenhuis in Rotterdam. In het ziekenhuis werk ik op diverse afdelingen: de hartafdeling, de longafdeling en de chirurgie afdeling. Hierbij begeleid ik tevens groepen patiënten in de long- en hartrevalidatie.

Na ruim een half jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben wilde ik graag een aanvullende uitdaging en heb ik gekozen voor een combinatie: 3 dagen werken in het ziekenhuis en 2 dagen weren in een particuliere praktijk. Sinds december 2017 ben ik dan ook werkzaam bij Fysio Solutions.

Ik heb meerdere interesses binnen de fysiotherapie, maar met de ouder wordende mens en sporters heb ik het meeste affiniteit. Bovendien vind ik het een uitdaging om mensen te motiveren tot gedragsverandering, hier heb ik afgelopen jaar een cursus in gevolgd. In de toekomst wil ik mij dan ook verdiepen in bovenstaande doelgroepen, zodat ik nog meer kennis en vaardigheden heb om deze doelgroepen te behandelen.

Door te luisteren, samen te werken met de patiënt en duidelijk te communiceren hoop ik patiënten zo optimaal mogelijk te begeleiden gedurende het herstel!

Wilt u een afspraak maken bij Denise of heeft u vragen?

Bel, whatsapp of mail: 0624683642, denise@fysiosolutions.nl

Specialisaties

 • Ouderen
 • COPD
 • Shockwave

Salar

Mijn naam is Salar Azizian en ik ben in juli 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Leiden. Na een jaar gewerkt te hebben in een andere praktijk in Zuid-Holland ben ik oktober 2018 gestart bij Fysio Solutions.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder in het ziekenhuis en in verschillende eerstelijns praktijken. Tijdens deze periode heb ik ook samengewerkt met Milko en Remko.

Voor mijn studie heb ik een minor afgerond in New York. Ik heb hier onderzoek gedaan naar het fysiotherapeutische zorgsysteem in de Verenigde Staten. Tenslotte heb ik in mijn laatste studiejaar onderzoek gedaan aan het Erasmus MC over de VB-fitscan, een fitheidstest voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking (VB).

Na verschillende ervaringen te hebben opgedaan in binnen- en buitenland ben ik blij dat ik kon terugkeren naar mijn oud-collega’s in Rijswijk. Mijn interesses liggen vooral bij orthopedische klachten en andere veelvoorkomende klachten zoals aan de lage rug en nek/schouders regio. Voor mij is het contact met de patiënt het belangrijkste en wil ik de patiënt zo goed mogelijk helpen naar herstel.